Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. În prima zi, ca urmare a cantităţilor însemnate de precipitaţii prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în zonele de deal şi munte din sudul ţării. 
În următoarele zile debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
La sfârşitul intervalului sunt posibile creşteri de debite pe râurile din vestul, centrul şi nordul ţării ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.09.2017 ora 07.00 – 01.10.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare şi râurile din Muntenia şi Dobrogea, unde vor fi relativ staţionare.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în scădere, exceptând râurile din sudul ţării, unde vor fi relativ staţionare.
În primele zile ale intervalului se pot înregistra creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din vestul şi sud-vestul ţării, datorită precipitaţiilor prevăzute.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri