Prognoza medie durata rauri în intervalul 18.02.2020 ora 07.00 – 24.02.2020 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general staționare. Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din Banat şi Oltenia, datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă din zona de munte și propagării.
În următoarele zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând râurile din Muntenia, Moldova şi Dobrogea unde vor fi relativ staţionare.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri şi, izolat, năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și estul țării vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 26.01.2020 ora 07.00 – 01.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în ușoară creștere datorită efectului combinat al precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață și propagării, exceptând râurile din jumătatea de est a țării, unde vor fi  staționare. 
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri