Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.08.2018 ora 07.00 – 22.08.2018 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și a propagării pe râurile din vestul și nordul țării, în scădere pe cele din bazinul Prutului și în general staționare pe celelalte râuri.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi în creștere pe râurile din centrul, sudul și estul țării și în general în scădere pe celelalte râuri.
Ca urmare a precipităţiilor  prognozate sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creșteri mai mari de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte.   

 


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 26.04.2018 ora 07.00 – 02.05.2018 ora 07.00

 
În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând unele râuri din jumătatea de nord a ţării şi din zonele de munte, unde vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri mai însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de munte datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din jumătatea de nord a ţării, unde vor mai fi în creştere prin propagare.
Sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din vestul, centrul, sudul țării și din zonele de munte datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.


Noutăți Noutăți