Prognoza medie durata rauri în intervalul 20.09.2018 ora 07.00 – 26.09.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în scădere ușoară pe râurile din nordul și estul ţării.
Începând cu a treia zi a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din nordul şi centrul ţării şi din zonele de deal şi de munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 26.06.2018 ora 07.00 – 02.07.2018 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile inferioare ale Mureşului şi Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare.
Sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din sudul țării și din zonele de deal şi munte, ca urmare a precipitaţiilor sub formă de aversă, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri şi debite, mai ales pe unele râuri din jumătatea de est a ţării şi din zonele de deal şi de munte ca urmare a precipitațiilor sub formă de aversă, cu caracter torenţial, prognozate.

Noutăți Noutăți