Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.03.2019 ora 07.00 – 02.04.2019 ora 07.00

           
În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sudul şi estul țării unde vor fi relativ staţionare şi cursurile inferioare ale afluenţilor de dreapta ai Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare.
În a doua parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general  staționare.
În ultimele două zile ale intervalului de prognoză sunt posibile creșteri de niveluri şi  debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zăpadă pe unele râuri din nordul, centrul ţării şi zonele de munte.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.02.2019 ora 07.00 – 05.03.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din vestul şi sud-vestul țării, unde vor fi în scădere în primele două zile ale intervalului.
Începând cu a treia zi a intervalului, sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din sudul, sud-vestul şi zona montană, ca urmare a cedării apei din stratul de zapadă.
În prima parte a intervalului, formațiunile de gheață se vor menține fără modificări importante, iar în partea a doua vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri