Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.02.2019 ora 07.00 – 27.02.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creștere pe majoritatea râurilor datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
În restul intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.
Formaţiunile de gheaţă existente se vor menține făra modificări importante în prima parte a intervalului, apoi vor fi în extindere și intensificare, în special pe râurile din centrul și nord-estul țării.
Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, +H - cu cat este depasita CA sau CI,
                  G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z -zapor, N-naboi, S - curg sloiuri

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.09.2018 ora 07.00 – 03.10.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere în bazinele superioare și mijlocii ale râurilor din vestul, nordul şi centrul ţării, exceptând cursurile inferioare ale Mureşului, Timişului, Oltului, Argeşului şi Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
În restul intervalului, debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creşteri izolate de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor slabe prevăzute pe unele râuri din centrul, sudul ţării şi zonele de munte, în special în ultimele zile ale intervalului.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri