Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.05.2019 ora 07.00 – 30.05.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare, în prima jumătate a intervalului de prognoza.
Vor fi intervale cu scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri, mai ales pe cele din nordul, centrul şi estul, cu depășiri ale COTELOR DE APĂRARE, datorită precipitaţiilor prognozate, izolat mai însemnate cantitativ şi propagării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.09.2018 ora 07.00 – 03.10.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere în bazinele superioare și mijlocii ale râurilor din vestul, nordul şi centrul ţării, exceptând cursurile inferioare ale Mureşului, Timişului, Oltului, Argeşului şi Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
În restul intervalului, debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creşteri izolate de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor slabe prevăzute pe unele râuri din centrul, sudul ţării şi zonele de munte, în special în ultimele zile ale intervalului.


Anunțuri Anunțuri