Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.03.2019 ora 07.00 – 02.04.2019 ora 07.00

           
În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sudul şi estul țării unde vor fi relativ staţionare şi cursurile inferioare ale afluenţilor de dreapta ai Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare.
În a doua parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general  staționare.
În ultimele două zile ale intervalului de prognoză sunt posibile creșteri de niveluri şi  debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zăpadă pe unele râuri din nordul, centrul ţării şi zonele de munte.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 28.01.2019 ora 07.00 – 03.02.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând râurile din vestul țării, unde vor fi în scădere și cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din sudul țării, unde vor fi în creștere prin propagare.
Sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din vestul și sudul țării datorită cedării apei din stratul de zăpadă și precipitațiilor lichide prognozate.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în creştere ca efect combinat al precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zapadă şi propagării.
Formaţiunile de gheaţă vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare, exceptând râurile din Moldova, unde se vor menţine fără modificări importante.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri