Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.02.2020 ora 07.00 – 27.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima jumătate a intervalului de prognoză, când pe unele râuri din jumătatea de sud a țării, se vor produce creșteri ușoare de niveluri și debite datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 28.01.2020 ora 07.00 – 03.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând prima jumătate a intervalului de prognoză, când vor fi în uşoară creştere ca efect combinat al precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, pe râurile din nordul, centrul şi vestul ţării. 
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor vor fi în diminuare, restrângere și eliminare, exceptând prima jumătatea a intervalului de prognoză, când este posibilă apariţia scurgerii de năboi (zăpadă ingheţată în albie) pe unele râuri din zona de munte.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri