Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.08.2022 ora 07.00 – 21.08.2022 ora 07.00

Debitele vor fi relativ staționare pe toată durata intervalului de prognoză.
În prima jumătate a intervalului, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai importante de niveluri și debite, pe unele râuri din zonele de deal și munte, ca urmare a precipitațiilor prognozate, sub formă de aversă, izolat mai însemnate cantitativ.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 28.05.2022 ora 07.00 – 03.06.2022 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, ca urmare a efectului combinat al precipitațiilor prognozate și propagării. 
În primele două zile sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai importante de debite şi niveluri pe unele râuri din Maramureş, Crişana, Banat, Transilvania, Oltenia şi nordul Munteniei, ca urmare a precipitațiilor sub formă de aversă şi cu caracter torențial, mai însemnate cantitativ, prognozate.
În partea a doua a intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere,  exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.