Prognoza medie durata rauri în intervalul 11.12.2019 ora 07.00 – 17.12.2019 ora 07.00

Debitele vor fi relativ  staţionare pe toată durata intervalului de prognoză.
Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite în prima jumătate a intervalului, datorită precipitaţiilor prognozate, propagării şi cedării apei din stratul de zăpadă, cu probabilitate mai mare pe râurile din zonele de deal şi de munte din nordul şi centrul ţării.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, năboi, izolat pod de gheaţă) vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 29.05.2019 ora 07.00 – 04.06.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului, debitele medii zilnice vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării pe râurile din nord-vestul, vestul şi sud-vestul ţarii şi în scădere  uşoară pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. 
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri cu depăşirea COTELOR DE ATENŢIE, în primele două zile ale intervalului pe râurile din nord-vestul, vestul şi sud-vestul ţarii, iar mai apoi şi pe celelalte râuri, datorită precipitaţiilor prognozate, izolat mai însemnate cantitativ şi propagării.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri