Prognoza medie durata rauri în intervalul 07.08.2020 ora 07.00 – 13.08.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul și sud – vestul ţării, unde vor fi în scădere.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de munte, în special pe cele din vestul și sud – vestul țării, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, temporar accentuate, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 29.05.2019 ora 07.00 – 04.06.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului, debitele medii zilnice vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării pe râurile din nord-vestul, vestul şi sud-vestul ţarii şi în scădere  uşoară pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. 
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri cu depăşirea COTELOR DE ATENŢIE, în primele două zile ale intervalului pe râurile din nord-vestul, vestul şi sud-vestul ţarii, iar mai apoi şi pe celelalte râuri, datorită precipitaţiilor prognozate, izolat mai însemnate cantitativ şi propagării.

Noutăți Noutăți