Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.01.2020 ora 07.00 – 30.01.2020 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare.
Sunt posibile creșteri ușoare de debite, în special pe unele râuri mici din estul și sudul țării datorită efectului combinat al precipitațiilor lichide prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață și propagării.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor vor fi în diminuare și ușoară restrângere, exceptând râurile din centrul țării unde se vor menține fără modificări importante.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 29.05.2019 ora 07.00 – 04.06.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului, debitele medii zilnice vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării pe râurile din nord-vestul, vestul şi sud-vestul ţarii şi în scădere  uşoară pe celelalte râuri.
În partea a doua a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. 
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri cu depăşirea COTELOR DE ATENŢIE, în primele două zile ale intervalului pe râurile din nord-vestul, vestul şi sud-vestul ţarii, iar mai apoi şi pe celelalte râuri, datorită precipitaţiilor prognozate, izolat mai însemnate cantitativ şi propagării.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri