Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.01.2019 ora 07.00 – 27.01.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând râurile din jumătatea de sud a ţarii, unde vor fi în creştere ca efect combinat al precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zapadă şi propagării.
Formaţiunile de gheaţă se vor menţine fără modificări importante pe râurile din Banat şi Crişana, vor fi în uşoară intensificare pe cele din Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei şi în diminuare, restrângere şi eliminare pe cele din Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 29.08.2018 ora 07.00 – 04.09.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare exceptând primele zile ale intervalului când vor fi în scădere pe râurile din nordul şi vestul ţării şi în creştere prin propagare pe cursurile inferioare ale Mureşului, Jiului şi Siretului.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundații locale şi creşteri mai însemnate pe unele râuri mici din zonele de munte, ca urmare a precipitaţiilor sub formă de aversă, cu caracter torenţial şi mai importante cantitativ, prognozate.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri