Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.07.2022 ora 07.00 – 09.07.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând în partea a doua a intervalului râurile din vestul și nord – vestul țării unde vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai importante de debite şi niveluri pe unele râuri din zonele de deal și munte, datorită precipitațiilor sub formă de aversă,  însemnate cantitativ, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.04.2022 ora 07.00 – 06.05.2022 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând, în prima parte a intervalului, cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creștere prin propagare.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creșteri ușoare de debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, cu o probabilitate mai mare în jumătatea de nord a țării, datorită precipitațiilor prognozate și cedării apei din startul de zăpadă aferent zonelor montane.