Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.08.2018 ora 07.00 – 22.08.2018 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și a propagării pe râurile din vestul și nordul țării, în scădere pe cele din bazinul Prutului și în general staționare pe celelalte râuri.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi în creștere pe râurile din centrul, sudul și estul țării și în general în scădere pe celelalte râuri.
Ca urmare a precipităţiilor  prognozate sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creșteri mai mari de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte.   

 


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.05.2018 ora 07.00 – 05.06.2018 ora 07.00

 
Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză când pe unele râuri din jumătatea de vest a ţării, precum şi pe cele din sudul ţării, debitele vor fi în scădere.
În partea a doua a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de niveluri și debite pe unele râuri mici, în special din zonele de deal şi munte din nordul, vestul și centrul ţării datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, prognozate.


Noutăți Noutăți