Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.11.2019 ora 07.00 – 27.11.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creștere, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării, pe râurile din jumătatea de sud  a țării și din zonele de deal și munte și relativ staționare pe celelelte râuri.
În a doua parte a intervalului de prognoză, debitele vor fi relativ staționare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din sudul țării, unde vor fi în creștere prin propagare.
Pe toata durata intervalului de prognoză, sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi de munte din centru, sudul şi vestul ţării, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.08.2019 ora 07.00 – 05.09.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând unele râuri din jumătatea de vest a țării, unde vor fi în scădere în prima parte a intervalului. 
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți, pâraie şi creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, ca urmare a precipitațiilor prognozate.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri