Prognoza medie durata rauri în intervalul 28.09.2020 ora 07.00 – 04.10.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului debitele medii zilnice vor fi în creștere pe majoritatea râurilor din țară datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
Se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale și creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe unele râuri din zonele de deal și munte.
În partea a doua a intervalului debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creștere prin propagare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.11.2019 ora 07.00 – 06.12.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele vor fi relativ staționare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din vestul țării, unde vor fi în creștere prin propagare și râurile din bazinele superioare și mijlocii ale acestor râuri, unde vor fi în scădere.
În următoarea zi a intervalului sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din vestul și sudul țării, ca urmare a precipitațiilor lichide prevăzute și propagării. 
În restul intervalului, debitele vor fi relativ staţionare, exceptând râurile din vestul și sudul țării, unde vor fi în uşoară scădere.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri