Prognoza medie durata rauri în intervalul 18.02.2020 ora 07.00 – 24.02.2020 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general staționare. Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din Banat şi Oltenia, datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă din zona de munte și propagării.
În următoarele zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând râurile din Muntenia, Moldova şi Dobrogea unde vor fi relativ staţionare.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri şi, izolat, năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și estul țării vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.11.2019 ora 07.00 – 06.12.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele vor fi relativ staționare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din vestul țării, unde vor fi în creștere prin propagare și râurile din bazinele superioare și mijlocii ale acestor râuri, unde vor fi în scădere.
În următoarea zi a intervalului sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din vestul și sudul țării, ca urmare a precipitațiilor lichide prevăzute și propagării. 
În restul intervalului, debitele vor fi relativ staţionare, exceptând râurile din vestul și sudul țării, unde vor fi în uşoară scădere.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri