Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.01.2021 ora 07.00 – 23.01.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în scădere.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe râurile din zonele montane din nordul, centrul și estul țării vor fi în extindere şi intensificare şi îşi vor face apariţia pe majoritatea râurilor din țară.
Își vor face apariția podurile de gheață pe râurile mici din zonele de deal și munte din nordul, centrul și estul țării, urmând să predomine pe cele din zonele montane din nordul și centrul țării spre sfârșitul intervalului de prognoză.
Se vor intensifica și curgerile de năboi (zăpadă înghețată în albie) pe râurile din vestul, centrul, nordul și nord – estul țării.
 

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.11.2020 ora 07.00 – 06.12.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheaţă) vor fi în extindere și intensificare în prima parte a intervalului şi în restrângere şi diminuare în cea de-a doua parte a intervalului, putând determina în evoluţia lor variaţii de debite şi niveluri.
Către sfărşitul intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite ca urmare a cedării  apei din startul de zăoadă şi propagării.

Noutăți Noutăți