Prognoza medie durata rauri în intervalul 20.02.2020 ora 07.00 – 26.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima parte a intervalului, cănd, pe unele râuri din jumătatea de sud a țării, se vor produce creșteri ușoare de niveluri și debite datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri şi, izolat, pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării se vor menţine fără modificări importante în prima parte a intervalului,, iar apoi vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 31.01.2020 ora 07.00 – 06.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în creştere pe râurile din jumătatea de vest a ţării ca urmare a efectului combinat al precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, în special în prima parte a intervalului, iar pe celelalte râuri vor fi relativ staţionare.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor din zonele de deal și munte din nordul, centrul, sudul și estul țării vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri