Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.09.2017 ora 07.00 – 30.09.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitațiilor prognozate şi propagării pe râurile din nordul, vestul, centrul și estul țării. Pe celelalte râuri debitele vor fi relativ staţionare. 
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din nordul, centrul și nord-estul țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare în primele două zile.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 31.07.2017 ora 07.00 – 06.08.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând prima zi a intervalului de prognoză, când vor fi în creştere datorită propagării pe cursurile inferioare ale Ialomiţei şi Siretului.
Cu totul izolat sunt posibile creşteri uşoare de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte datorită precipitaţiilor sub formă de aversă prognozate.

 


Noutăți Noutăți