Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.11.2017 ora 07.00 – 30.11.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din nordul și vestul ţării, unde vor fi în scădere. 
În următoarele două zile ale intervalului debitele vor fi în creștere pe majoritatea râurilor ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 31.10.2017 ora 07.00 – 06.11.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor: Vişeu, Iza, Tur, Someş, Lăpuş, Crasna, Barcău, Crişuri, Mureş, Arieş, Timiş, Jiu şi Olt, unde vor fi în creştere prin propagare. Este posibilă apariţia formaţiunilor incipiente de gheaţă pe unele râuri din nordul şi centrul ţării.
În restul intervalului, debitele vor fi relativ staţionare pe râurile din estul şi sudul ţării şi în scădere pe celelalte râuri, fiind posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri din jumătatea de nord a ţării şi zona de munte.