Back

Activitati desfasurate de ziua apei la INHGA

                                                                                                                                        

In perioada 21 – 22.03.2019, Institutul Național de Hidrologie si Gospodărire a Apelor a organizat doua acțiuni dedicate Zilei Mondiale a Apei.
La manifestarea organizata de către I.N.H.G.A, in data de 21.03.2019, au participat copii cu vârste cuprinse intre 4 si 10 ani, care au realizat materiale legate de tema de anul acesta a Zilei Mondiale a Apei – «Apă pentru toți. Nu lăsăm pe nimeni în urmă». Aceștia si-au exprimat creativitatea prin desene pe asfalt si desene creative pe hârtie.
In data de 22.03.2019 s-a desfășurat o vizita in cadrul Grădiniței nr. 6, sector 1, unde micuții au aflat informații despre circuitul apei in natură si importanța acesteia in viețile noastre.
La aceste evenimente au participat și angajații I.N.H.G.A, care au contribuit la desfăşurarea acţiunilor educative cu copii, punându-se accentul asupra importanţei pe care o are apa, precum şi asupra necesităţii conservării și păstrării ei. De asemenea, la final, au fost acordate copiilor premii și diplome de participare. 

 

Galerie foto activitati desfasurate in cadrul INHGA (PDF, PowerPoint)

Galerie foto activitati desfasurate in cadrul Gradinitei nr. 6 (PDF, PowerPoint)