Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.07.2020 ora 07.00 – 21.07.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere. 
Începând din a doua zi a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din vestul, nordul, centrul țării și zonele de deal și munte ca urmare a precipitațiilor prevăzute, în special sub  formă de aversă şi cu caracter torențial.
Pe râul Prut nivelurile se vor menţine peste COTELE DE APĂRARE, pe sectorul aval Drânceni, ca urmare a tranzitării în regim controlat prin Acumularea Stânca Costeşti a viiturilor formate în amonte de intrarea în ţară.

Back

Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.05.2020 ora 07.00 – 19.05.2020 ora 07.00

Pe toată perioada intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sudul țării unde vor fi staționare.
Sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți și pâraie și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, cu o probabilitate mai mare către mijlocul intervalului de prognoză, cu precădere în nordul, centrul și sud – vestul țării, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, cu caracter torențial prognozate și propagării.


News News

Announcements Announcements