Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.07.2020 ora 07.00 – 21.07.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere. 
Începând din a doua zi a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din vestul, nordul, centrul țării și zonele de deal și munte ca urmare a precipitațiilor prevăzute, în special sub  formă de aversă şi cu caracter torențial.
Pe râul Prut nivelurile se vor menţine peste COTELE DE APĂRARE, pe sectorul aval Drânceni, ca urmare a tranzitării în regim controlat prin Acumularea Stânca Costeşti a viiturilor formate în amonte de intrarea în ţară.

Back

Prognoza medie durata rauri în intervalul 19.05.2020 ora 07.00 – 25.05.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând primele trei zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în creștere pe râurile din sud-vestul, centrul, sudul și sud-estul țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate .
Sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți, pâraie și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din zonele de deal și munte, în special din jumătatea de sud a țării, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, cu caracter torențial, prognozate.

News News

Announcements Announcements