Caracterizarea starii raurilor în intervalul 24.10.2020 ora 07.00 – 25.10.2020 ora 07.00

Debitele au fost relativ staţionare, exceptând cursul Someșului, Timișului, cursul mijlociu și inferior al Mureșului și cursul inferior al Jiului, unde au fost în scădere. 
Creșteri mici și izolate s-au produs ca urmare a precipitațiilor căzute în interval în bazinele superioare ale Sucevei, Bistriței, Trotușului, Putnei și Buzăului.
Debitele se situează la valori cuprinse între 30-90% din mediile lunare multianuale, mai mari (în jurul și peste normalele lunare) pe râurile din bazinele hidrografice: Bârzava, Caraș, Jiu, cursurile superioare ale Ialomiței și Trotușului și pe cursul mijlociu și inferior al Siretului şi mai mici (sub 30% din aceste valori) în bazinul hidrografic: Bega Veche, Bârlad, Tazlău și Râmnicu Sărat.
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se situează sub COTELE DE ATENȚIE.

Înapoi

Caracterizarea starii raurilor în intervalul 12.09.2020 ora 07.00 – 13.09.2020 ora 07.00

Debitele au fost în general staționare, exceptând Someșul Mic, Crișul Repede, Crișul Negru și cursurile superioare ale Crișului Alb și Timișului  unde au fost în ușoară scădere.
Debitele se situează în general la valori cuprinse între 30-90% din mediile multianuale lunare, mai mici (sub 30%) pe râurile din bazinul hidrografic Bârlad și pe afluenții Prutului, unii afluenți ai Someșului (Sălăuța. Șieu, Ilișua, Lăpuș) și Mureșului inferior (Colibi, Secaș, Galda, R. Galben). 
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se situează sub COTELE DE ATENȚIE.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri