Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 17.01.2020 ora 07.00 – 18.01.2020 ora 07.00

Debitele vor fi relativ staţionare.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente în majoritatea bazinelor hidrografice se vor menţine fără modificări importante, exceptând unele râuri din vestul și sudul țării, unde vor fi în ușoară diminuare și restrângere.     
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.

Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 26.09.2019 ora 07.00 – 27.09.2019 ora 07.00

Debitele vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării, exceptând râurile din bazinele hidrografice: Vedea, Argeș, Ialomița, bazinul mijlociu și inferior al Jiului, bazinul inferior al Oltului și cursurile mijlocii și inferioare ale Siretului și Prutului unde vor fi, relativ, staționare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide și creșteri însemnate de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte cu posibile efecte de inundații locale, ca urmare a precipitațiilor, sub formă de averse, temporar accentuate, cu caracter torențial  prognozate.
Creșteri mai importante de debite și niveluri cu situarea acestora în jurul COTELOR DE ATENȚIE se vor produce pe unele râuri mici din estu şi sud-estul țării, datorită precipitațiilor prognozate și propagării.

Noutăți Noutăți

Anunturi Anunturi